VH Deuren.nl
VH Deuren.nl
Klaas Fuitestraat 33a
8281 BX Genemuiden
038 - 337 7989 - info@vhdeuren.nl

 
Binnendeur nodig? Altijd 2500 binnendeuren op voorraad!

Stompe deuren

Bent u op zoek naar een stompe binnendeur voor een scherpe prijs? Alle stompe binnendeuren kunnen in de breedte en lengte op maat gemaakt worden. Bekijk ons brede aanbod stompe binnendeuren in het onderstaande overzicht.

 

Sorteren
 
Toon
 
 
Stompe deuren - Austria Arvid binnendeuren

Austria Arvid binnendeuren

Vanaf € 221,00
7Volgende

Wat is een stompe binnendeur?

Er zijn 2 soorten binnendeuren verkrijgbaar namelijk stompe binnendeuren en opdek binnendeuren. Bij stompe binnendeuren valt het geheel in het kozijn en wordt deze afgehangen aan scharnieren. Bij een opdekdeur valt een gedeelte op het kozijn waardoor de deur altijd iets naar voren wordt geplaatst.

Stompe binnendeuren van de beste merken

Bij VHdeuren vindt u stompe binnendeuren van de beste merken. Wij zijn namelijk constant op zoek naar stompe binnendeuren voor ons assortiment. Denk hierbij aan merken als CandoSkantrae en Austria Svenska. Deze deuren zijn van de beste kwaliteit en kunnen geleverd worden door het gehele land.

Stompe binnendeuren met of zonder glas 

Heeft u een kamer waarbij de lichtinval verbeterd kan worden of wilt u de doorkijk in uw kamer verbeteren? Dan zijn stompe binnendeuren met glas een goede optie. Toch liever een stompe binnendeur zonder glas? Bekijk ons gehele assortiment stompe binnendeuren en filter gemakkelijk of uw een stompe binnendeur met of zonder glas wilt.

Stompe binnendeur in verschillende stijlen

U kunt bij ons stompe binnendeuren vinden in veel verschillende stijlen. Heeft u een modern interieur en zoekt u een bijpassende binnendeur? Filter dan gemakkelijk op de moderne deuren. U kunt bij ons ook terecht voor stompe binnendeuren in een landelijke of klassieke stijl.

Stompe binnendeur in verschillende materialen

U kunt naast verschillende stijlen ook kiezen uit verschillende materialen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een binnendeur stomp die tegen een stootje kan? Dan is de keuze voor massieve stompe binnendeuren zeker een aanrader. Ook kunt u bij ons terecht voor boardpaneel of honingraat stompe binnendeuren.

Waarom een stompe binnendeur kopen van VH Deuren?

Naast deurendump deuren, opdekdeuren en stompe binnendeuren leveren wij ook glas in lood, deurbeslag, scharnieren en sloten. Kortom u kunt bij ons terecht voor complete stompe binnendeuren voor een zeer scherpe prijs. De reden waarom wij deze scherpe prijzen kunnen aanbieden komt door de goede relatie met onze leveranciers. Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreide voorraad waardoor u snel uw stompe binnendeur in huis heeft.

Advies op maat

Heeft u vragen over de stompe binnendeuren of wilt u advies op maat? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

  • Uitgebreid betaalgemak: