VH Deuren.nl
VH Deuren.nl
Klaas Fuitestraat 33a
8281 BX Genemuiden
038 - 337 7989 - info@vhdeuren.nl

 
Binnendeur nodig? Altijd 2500 binnendeuren op voorraad!

Nieuwe binnendeuren

Onze binnendeuren zijn van een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Wij kunnen u deze verhouding bieden doordat wij uitsluitend binnendeuren verkopen van de beste merken. Daarnaast ontvangt u bij aanschaf van een nieuwe binnendeur 5 jaar garantie.

Sorteren
 
Toon
 
 
Nieuwe binnendeuren - Cando Bristol binnendeur

Cando Bristol binnendeur

Vanaf € 298,00
 
Nieuwe binnendeuren - Cando Cardiff binnendeur

Cando Cardiff binnendeur

Vanaf € 273,00
 
Nieuwe binnendeuren - Cando Coventry binnendeur

Cando Coventry binnendeur

Vanaf € 298,00
 
Nieuwe binnendeuren - Cando Dublin binnendeur

Cando Dublin binnendeur

Vanaf € 273,00
 
Nieuwe binnendeuren - Cando Jersey binnendeur

Cando Jersey binnendeur

Vanaf € 273,00
 
Nieuwe binnendeuren - Cando Kent binnendeur

Cando Kent binnendeur

Vanaf € 298,00
 
Nieuwe binnendeuren - Cando Leeds binnendeur

Cando Leeds binnendeur

Vanaf € 273,00
 
Nieuwe binnendeuren - Cando Liverpool binnendeur

Cando Liverpool binnendeur

Vanaf € 298,00
 
Nieuwe binnendeuren - Cando Manchester binnendeur

Cando Manchester binnendeur

Vanaf € 273,00
 
Nieuwe binnendeuren - Cando Newcastle binnendeur

Cando Newcastle binnendeur

Vanaf € 298,00
 
Nieuwe binnendeuren - Cando York binnendeur

Cando York binnendeur

Vanaf € 298,00
 
Nieuwe binnendeuren - Cando Delft binnendeur

Cando Delft binnendeur

Vanaf € 344,00
4

Binnendeuren van topkwaliteit

Wij bieden u een assortiment binnendeuren van absolute topkwaliteit voor de juiste prijs. Ons assortiment bestaat uit binnendeuren van de beste merken zoals Skantrae, Cando en Austria. Onze deuren worden zorgvuldig uitgezocht en gecontroleerd zodat u altijd de kwaliteit binnendeuren krijgt die u van ons verwacht.

Binnendeuren met of zonder glas

Bij de keuze voor de juiste binnendeur komen veel verschillende aspecten kijken. De twee belangrijkste factoren zijn zonlicht en zichtlijnen. Heeft u bijvoorbeeld een keuken aan de woonkamer dan is een binnendeur met glas de juiste optie. Zo behoud u namelijk het zicht in de keuken. Heeft u een kamer met veel lichtinvallen en wilt u dit beperken dan is een dichte deur een goede optie. Bepaal dit dus goed voordat u een binnendeur kiest.

Binnendeuren in verschillende stijlen 

U kunt onze binnendeuren kopen in verschillende stijlen. Hierdoor kunt u een binnendeur kiezen die perfect aansluit bij uw behoefte en woonstijl. U heeft daarbij de keuze uit klassieke binnendeuren, landelijke binnendeuren en moderne binnendeuren. Zo vindt u altijd een binnendeur die past bij uw woonstijl.

Binnendeuren in verschillende materialen

Naast verschillende stijlen bieden wij u ook binnendeuren van verschillende materialen. Wilt u een binnendeur kopen die extra weerbaar is? Bekijk dan eens onze massieve binnendeuren. Daarnaast hebben we natuurlijk ook stevige deuren met een honingraat of boardpaneel. Keuze genoeg dus.

Cando binnendeuren

Eén van onze merken is CanDo. CanDo binnendeuren staan bekend om de hoge kwaliteit en gebruiksgemak. De binnendeuren van Cando zijn namelijk gemakkelijk zelf te plaatsen en perfect voor de doe-het-zelver.

Complete binnendeuren kopen

Naast de juiste keuze voor een binnendeur helpen wij u natuurlijk ook graag bij de keuze voor deurbeslag en sloten. Zo maakt u uw binnendeur compleet en volledig naar uw wensen. Wij bieden u een groot assortiment sloten en deurbeslag in verschillende types en materialen. Deze kunt u gemakkelijk selecteren en uitzoeken. Natuurlijk in de beste prijs- en kwaliteitsverhouding.

Binnendeuren aanbiedingen

Wij hanteren standaard een vaste lage prijs op al onze binnendeuren. Bent u op zoek naar een echte binnendeur aanbieding? Bekijk dan onze deurendump deuren. Dit zijn deuren die een lichte beschadiging bevatten die gemakkelijk gerepareerd kunnen worden. Bent u van plan om uw nieuwe binnendeur te verven of is reparatie voor u geen probleem? Dan is een kijkje bij onze deurendump een aanrader!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze nieuwe binnendeuren? Neem dan contact met ons op en wij helpen u met al uw vragen en bieden u advies op maat. Zo maakt u altijd de juist keuze!

  • Uitgebreid betaalgemak: