VH Deuren.nl
VH Deuren.nl
Klaas Fuitestraat 33a
8281 BX Genemuiden
038 - 337 7989 - info@vhdeuren.nl

 
Binnendeur nodig? Altijd 2500 binnendeuren op voorraad!

Nieuwe binnendeuren

Onze binnendeuren zijn van een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Wij kunnen u deze verhouding bieden doordat wij uitsluitend binnendeuren verkopen van de beste merken. Daarnaast ontvangt u bij aanschaf van een nieuwe binnendeur 5 jaar garantie.

Sorteren
 
Toon
 
 
Nieuwe binnendeuren - Austria Arvid binnendeuren

Austria Arvid binnendeuren

Vanaf € 221,00
 
Nieuwe binnendeuren - Austria Bjorn binnendeuren

Austria Bjorn binnendeuren

Vanaf € 242,00
 
Nieuwe binnendeuren - Austria Carsten binnendeuren

Austria Carsten binnendeuren

Vanaf € 221,00
 
Nieuwe binnendeuren - Austria Dahl binnendeuren

Austria Dahl binnendeuren

Vanaf € 242,00
 
Nieuwe binnendeuren - Austria Eivar binnendeuren

Austria Eivar binnendeuren

Vanaf € 221,00
 
Nieuwe binnendeuren - Austria Folke binnendeuren

Austria Folke binnendeuren

Vanaf € 221,00
 
Nieuwe binnendeuren - Cando Chelsea mat glas binnendeur

Cando Chelsea mat glas binnendeur

Vanaf € 286,00
 
Nieuwe binnendeuren - Cando Claremont binnendeur

Cando Claremont binnendeur

Vanaf € 298,00
 
Nieuwe binnendeuren - Cando Hastings binnendeur

Cando Hastings binnendeur

Vanaf € 298,00
 
Nieuwe binnendeuren - Cando Hilton blank glas binnendeur

Cando Hilton blank glas binnendeur

Vanaf € 286,00
 
Nieuwe binnendeuren - Cando Wellington binnendeur

Cando Wellington binnendeur

Vanaf € 286,00
 
Nieuwe binnendeuren - Cando Creek mat glas binnendeur

Cando Creek mat glas binnendeur

Vanaf € 668,00
Vorige1

Binnendeuren van topkwaliteit

Wij bieden u een assortiment binnendeuren van absolute topkwaliteit voor de juiste prijs. Ons assortiment bestaat uit binnendeuren van de beste merken zoals Skantrae, Cando en Austria. Onze deuren worden zorgvuldig uitgezocht en gecontroleerd zodat u altijd de kwaliteit binnendeuren krijgt die u van ons verwacht.

Binnendeuren met of zonder glas

Bij de keuze voor de juiste binnendeur komen veel verschillende aspecten kijken. De twee belangrijkste factoren zijn zonlicht en zichtlijnen. Heeft u bijvoorbeeld een keuken aan de woonkamer dan is een binnendeur met glas de juiste optie. Zo behoud u namelijk het zicht in de keuken. Heeft u een kamer met veel lichtinvallen en wilt u dit beperken dan is een dichte deur een goede optie. Bepaal dit dus goed voordat u een binnendeur kiest.

Binnendeuren in verschillende stijlen 

U kunt onze binnendeuren kopen in verschillende stijlen. Hierdoor kunt u een binnendeur kiezen die perfect aansluit bij uw behoefte en woonstijl. U heeft daarbij de keuze uit klassieke binnendeuren, landelijke binnendeuren en moderne binnendeuren. Zo vindt u altijd een binnendeur die past bij uw woonstijl.

Binnendeuren in verschillende materialen

Naast verschillende stijlen bieden wij u ook binnendeuren van verschillende materialen. Wilt u een binnendeur kopen die extra weerbaar is? Bekijk dan eens onze massieve binnendeuren. Daarnaast hebben we natuurlijk ook stevige deuren met een honingraat of boardpaneel. Keuze genoeg dus.

Cando binnendeuren

Eén van onze merken is CanDo. CanDo binnendeuren staan bekend om de hoge kwaliteit en gebruiksgemak. De binnendeuren van Cando zijn namelijk gemakkelijk zelf te plaatsen en perfect voor de doe-het-zelver.

Complete binnendeuren kopen

Naast de juiste keuze voor een binnendeur helpen wij u natuurlijk ook graag bij de keuze voor deurbeslag en sloten. Zo maakt u uw binnendeur compleet en volledig naar uw wensen. Wij bieden u een groot assortiment sloten en deurbeslag in verschillende types en materialen. Deze kunt u gemakkelijk selecteren en uitzoeken. Natuurlijk in de beste prijs- en kwaliteitsverhouding.

Binnendeuren aanbiedingen

Wij hanteren standaard een vaste lage prijs op al onze binnendeuren. Bent u op zoek naar een echte binnendeur aanbieding? Bekijk dan onze deurendump deuren. Dit zijn deuren die een lichte beschadiging bevatten die gemakkelijk gerepareerd kunnen worden. Bent u van plan om uw nieuwe binnendeur te verven of is reparatie voor u geen probleem? Dan is een kijkje bij onze deurendump een aanrader!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze nieuwe binnendeuren? Neem dan contact met ons op en wij helpen u met al uw vragen en bieden u advies op maat. Zo maakt u altijd de juist keuze!

  • Uitgebreid betaalgemak: